Prefab

PrefabEen prefab woning is ideaal als u betaalbaar, snel en duurzaam uw eigen droomhuis wil bouwen. Met prefab kunt u binnen 10 tot 12 weken al een woning laten opleveren. Dankzij deze snelle bouwmethode kan u extra snel in de woning zelf aan de slag om bijvoorbeeld een nieuwe badkamer te plaatsen. Uiteraard is het ook mogelijk om de woning helemaal volledig te laten opleveren. Wij bouwen niet alleen uw woning prefab, maar voorzien deze meteen van een keuken en badkamer. Vrijwel alles is mogelijk ondanks dat u vaak denkt dat prefab vrij standaard is. Wij kunnen u verzekeren dat deze bouwmethode alles behalve standaard is. U heeft alle ruimte om aanpassingen te doen of zelfs uw complete woning te laten ontwerpen door uw eigen architect. Bij Prefab Housing is dit allemaal mogelijk en kunt u achteraf genieten van het eindresultaat.

Uw woning naar wens aanpassen met prefab bouwen

Bij Prefab Housing heeft u eigenlijk twee mogelijkheden. U kunt een woning uit een catalogus uitzoeken of helemaal uniek laten tekenen door een architect. Als u kiest voor een cataloguswoning dan kunt u deze naar wens aanpassen. U kunt zelf bepalen wat voor een kozijnen er bijvoorbeeld in de woning komen. Of welke baksteen er gebruikt wordt voor de afwerking? Of wat dacht u van de indeling van de woning? Door de indeling te veranderen kan u bijvoorbeeld extra slaapkamers creëren. Of als u de ruimte niet nodig heeft dan kan u kiezen voor extra grote slaapkamers. Ondanks dat een catalogus woning standaard klinkt kan u van alles naar wens laten aanpassen. Als uw droomhuis er ondanks de aanpassingen toch niet tussen zit dan kan onze architect voor u aan de slag gaan om een woning op maat van uw wensen te tekenen. Deze woning kunnen wij gewoon prefab voor u fabriceren en op locatie bouwen.

Binnen een kort tijdsbestek uw nieuwe woning laten bouwenhijskraan

Prefab heeft als grote voordeel dat we uw nieuwe woning zeer snel kunnen produceren. Doordat bijna alles in de fabriek gefabriceerd wordt hebben wij minder manuren nodig om een woning sleutelklaar te maken. Gemiddeld doen wij er 10 tot 12 weken over om uw nieuwe woning sleutelklaar op te leveren. Dit korte tijdsbestek is voor veel woningeigenaren een reden om voor prefab te kiezen. De meeste bewoners kunnen binnen 4 maanden al in hun nieuwe woning wonen.

Wat kost een prefab huis?

Eén van de meest gestelde vragen bij Prefab Housing is wat een prefab huis kost. Dit is heel erg afhankelijk van het soort woning dat u uitzoekt. Vergeleken met de standaard bouwstijl bent u minder kwijt voor een prefab huis. De prijs is heel erg afhankelijk van uw wensen. U kan bij Prefab Housing een prefab huis laten bouwen vanaf € 140.000 . U kan hierbij kiezen voor een prachtige cataloguswoning die u aan de hand van uw wensen helemaal af kan maken. Als u echt exact de prijs van uw nieuwe woning wil weten dan kan u een offerte aanvragen via onze website. Wij kunnen u eventueel een catalogus sturen met woningen die wij voor u kunnen bouwen. Uiteraard kunnen wij ook een gesprek met onze architect inplannen. Onze architect kan een unieke woning op maat maken. Uiteraard is de uiteindelijke prijs van uw prefab woning afhankelijk van uw wensen. Bent u benieuwd geworden? Neem vandaag nog contact met ons op voor uw eigen prefab huis.