Eigen ontwerp

eigen ontwerpBij het bouwen van uw eigen woning heeft u misschien een bepaalt idee in uw hoofd. Een ontwerp die u helaas niet kan terugvinden tussen onze cataloguswoningen. Dit is uiteraard heel vervelend en bij de meeste prefab bouwbedrijven houdt het dan meteen op. U kan dan helaas geen woning door ze laten bouwen volgens de prefab bouwstijl. Bij Prefab Housing ligt dit anders want wij kunnen ook op basis van een eigen ontwerp uw droomhuis prefab bouwen. Met de hulp van uw eigen architect kan u aan de slag gaan om uw prefab droomhuis te schetsen. Wij zorgen ervoor dat uw ontwerp ook echt gefabriceerd wordt volgens het prefab bouwprincipe. U kan nog steeds voordelig en snel genieten van uw nieuwe woning dankzij Prefab Housing.

Schakel een architect in via Prefab Housing

Natuurlijk kan uw eigen architect aan de gang gaan met uw plannen. Naast uw eigen architect kan u ervoor kiezen om onze huisarchitect in te schakelen. Vanaf € 700 gaat onze architect aan de slag om schetsen te maken aan de hand van uw ideeën. Het is mogelijk om een aantal schetsen te maken zodat u uit verschillende unieke ontwerpen kan kiezen. Aan de hand van deze schetsontwerpen kunnen wij een prijsopgave maken. Wij berekenen de kosten voor uw nieuwe woning op basis van onze prefab bouwmethode. Met onze prijsopgave en schetsen kan u direct bij de gemeente informeren of u deze woning mag laten bouwen op uw bouwkavel. U kan direct een vergunning regelen om aan de slag te gaan met uw eigen prefab woning.

Prefab Housing staat voor eindeloze mogelijkheden

De meeste prefab bouwbedrijven houden vaak vast aan hun catalogus. Buiten de aanpassingen bij het ontwerp in de catalogus is er niet veel mogelijk. Dit kan soms knap vervelend zijn vooral als u specifieke plannen heeft. U hebt echt een droomhuis in gedachten, maar helaas komt u in geen enkele catalogus tegen wat u zoekt. Onze architect luistert graag naar uw ideeën als het aankomt op een droomhuis. Samen met onze architect hebben wij in 12 jaar tijd diverse woonprojecten gerealiseerd. Uiteraard kunnen wij ook uw droomhuis op maat realiseren. Zoek niet langer verder naar een prefab bedrijf met uw droomhuis in een catalogus. Maar realiseer uw eigen woning op maat met de hulp van onze huisarchitect.

Wat kost een prefab woning met uw eigen ontwerp?

Helaas kunnen wij geen vaste prijs geven voor een prefab woning volgens uw eigen ontwerp. Het voordeel van uw eigen droomhuis bouwen is dat wij nog steeds uw woning via het prefab principe kunnen bouwen. Alle onderdelen worden in onze eigen fabriek op maat gemaakt. Door uw woning in de fabriek te bouwen kunnen wij flink op arbeidsuren besparen. Een groot deel van het traject wordt bijvoorbeeld door machines overgenomen. Nog een voordeel is dat wij niet afhankelijk zijn van het weer waardoor de bouw vertraging oploopt. Alles bij elkaar levert u een mooi voordeel op waardoor een eigen ontwerp ineens heel betaalbaar wordt. Zonder de architect kosten meegerekend kunt u al een eigen ontwerp vanaf € 140.000 laten bouwen.

Informeer direct naar de mogelijkheden voor een eigen ontwerp

Het maakt niet uit of u al een ontwerp heeft liggen of dat u er nog één wil laten maken. U kan direct contact opnemen met Prefab Housing voor de juiste begeleiding tijdens het bouwtraject van uw eigen droomhuis. Wij maken graag persoonlijk een afspraak om uw wensen en dromen bespreekbaar te maken. Onze architect kan direct aan de slag gaan om de eerste schetsen van uw nieuwe woning te maken. Uiteraard kunnen wij ook meteen een prijsberekening maken aan de hand van deze schetsen. Wacht vooral niet langer en neem vandaag nog contact op met Prefab Housing.