Duurzaam

duurzaamAl onze prefab woningen worden duurzaam gebouwd. Prefab betekent het bouwen van een woning in een fabriek. Ondanks dat uw woning prefab gebouwd wordt krijgt u geen standaard doorsnede woning. Het is alleen een methode om snel en duurzaam een nieuwe woning te bouwen. Tijdens de bouw worden bijvoorbeeld geen bouwmaterialen verspilt. Nog een voordeel is de snelheid waarmee de woning gebouwd wordt. Er worden geen extra manuren aan de woning besteed en de weersomstandigheden kunnen ook nog eens niet tegen zitten. Prefab Housing bouwt enkel woningen volgens het prefab bouwprincipe.

Uw droomhuis duurzaam gebouwd

De woningen bij Prefab Housing worden duurzaam gebouwd volgens verschillende bouwtechnieken. Als eerste wordt er alleen gewerkt met een houtskeletbouw. Hout is veel duurzamer om te gebruiken, dan bijvoorbeeld beton. Het houten skelet wordt gemaakt uit ecologisch verantwoord hout. Naast het bouwen met duurzame materialen wordt er rekening gehouden met het energieverbruik van uw woning. Vanuit de fabriek wordt direct isolatie in de woning aangebracht. Dankzij de isolatie vanuit de fabriek heeft de woning een hoge isolatiewaarde. Onze woningen zijn zelfs beter geïsoleerd dan de meeste nieuwbouwwoningen. Dit merkt u direct in uw portemonnee en dit maakt prefab juist zo interessant.

Houtskeletbouw enkel met duurzaam hout

In onze fabriek wordt de houtskeletbouw enkel met duurzaam hout geproduceerd. Hout is een puur natuurlijk materiaal en is al snel een betere keuze vergeleken met beton. duurzaam houtBouwen met beton is belastend voor ons milieu waardoor de keuze voor hout al snel gemaakt is. Daarnaast gebruiken wij enkel ecologisch verantwoord hout. Dit wil zeggen dat voor elke boom die wij kappen voor het bouwen van een nieuwe woning er een nieuwe boom geplant wordt. U bent zo voor 100% een duurzame woning aan het bouwen door te kiezen voor onze prefab bouwmethode.

Recycling van bouwmaterialen bij de bouw van uw woning

Wij proberen zo min mogelijk bouwmaterialen te verspillen. De meeste houten onderdelen die we overhouden tijdens het zagen proberen wij ergens anders in de woning weer opnieuw te gebruiken. Als wij het hout niet kunnen hergebruiken dan gebruiken we het resthout bij een volgende prefab woning. Zo proberen wij zo min mogelijk bouwmaterialen te verspillen. Wij bouwen zo niet alleen uw woning duurzaam, maar ook de woning die na u gebouwd wordt. Samen werken we zo aan duurzame woningen volgens de prefab bouwmethode.

Informeer naar de mogelijkheden voor uw eigen duurzame woning

Wil u graag uw eigen woning duurzaam laten bouwen? U bent dan bij Prefab Housing aan het juiste adres. Wij kunnen u uiteraard adviseren over de duurzaamheid van uw nieuwe woning. Naast de duurzaamheid leggen wij u graag uit wat er nog meer mogelijk is om uw woning extra duurzaam te bouwen. Naast een vrijblijvend advies kunt u bij ons terecht voor een prijsopgave voor uw nieuwe woning. U weet zo precies wat uw nieuwe woning gaat kosten volgens de prefab bouwmethode.