Cataloguswoningen

De laatste jaren wordt catalogusbouw steeds populairder en dit heeft o.a. te maken met de mogelijkheden om deze woningen snel en betaalbaar te bouwen. Nog een pluspunt is dat u de woning kunt aanpassen. De lage prijs die wij bij Prefab Housing rekenen voor een cataloguswoning is absoluut een reden om zelf uw eigen woning te bouwen. Eigenlijk zijn cataloguswoningen zogenaamde prefab woningen. Dit zijn huizen die volledig in de fabriek voor u op maat geproduceerd worden. Het enige wat uit de catalogus komt is het ontwerp waaruit u zelf uw woning op maat kan laten maken. U kan zo uw cataloguswoning op maat maken aan de hand van uw eigen wensen. U kan bijvoorbeeld de uitstraling aanpassen. Ondanks dat u kiest voor een cataloguswoning kan u echt een uniek huis neerzetten op uw eigen bouwkavel.

Uw droomhuis bouwen op uw eigen bouwkavel

Bent u al in het bezit van een bouwkavel? Het enige wat u nu nog hoeft te doen is uw eigen droomhuis erop bouwen. Prefab Housing heeft meer dan 80 cataloguswoningen ontwikkelt die u direct op uw bouwkavel kan laten bouwen. Binnen 10 tot 12 weken kan de sleutel overhandigd worden van uw nieuwe woning. U kan de woning helemaal aan de hand van uw eigen wensen aanpassen. U heeft zo niet alleen een hele mooie locatie, maar ook een prachtige woning om nog jaren van te genieten. Prefab Housing bouwt uw woning volgens het prefab principe. Dit betekent dat wij binnen onze eigen fabriek aan de slag gaan om uw nieuwe woning te produceren. Dit doen wij al meer dan 10 jaar op maat voor onze klanten.

Keuze uit talloze bouwstijlen met een cataloguswoning

U kan bij Prefab Housing kiezen uit talloze bouwstijlen om uw droomhuis mee vorm te geven. De kans is groot dat uw droomhuis in ons assortiment zit. Onze nieuwbouwwoningen zijn geheel eigentijds ontworpen door onze eigen architect. Het voordeel van een cataloguswoning is dat wij direct een prijsindicatie kunnen geven voor uw nieuwe woning. Alleen als u bepaalde zaken wil aanpassen dan zal de prijs stijgen of dalen. U kan bij ons een cataloguswoning uitzoeken vanaf € 140.000. Dankzij onze scherpe prijzen is het voor iedereen mogelijk om een cataloguswoning aan te schaffen.

Uw droomhuis duurzaam gebouwd met houtskeletbouw

Onze cataloguswoningen zijn allemaal voorzien van houtskeletbouw. Het skelet is gemaakt uit hout, maar dit wordt gecombineerd met beton en baksteen. Eventueel kan u de woning afwerken met stucwerk. Door met houtskeletbouw te werken kunnen wij uw droomhuis ecologisch en duurzaam bouwen. Vanuit de fabriek wordt een uitstekende isolatie in de woningen aangebracht. De isolatiewaarde van onze houtskeletbouw woningen ligt zelfs hoger dan bij de standaard bouw. U merkt dit direct in uw portemonnee doordat uw energiekosten een stuk lager liggen.

Vraag uw eigen catalogus aan voor uw nieuwe prefab woning

Bent u benieuwd wat wij u kunnen aanbieden? Prefab Housing stuurt u graag een digitale catalogus toe met meer dan 80 verschillende nieuwbouwwoningen. U ontvangt onze catalogus per e-mail en u kan deze eenvoudig via onze website aanvragen. Alle woningen in de catalogus zijn volgens het prefab principe gebouwd. Dit betekend dat de woningen duurzaam, ecologisch verantwoord, comfortabel en snel gebouwd worden. Binnen 10 tot 12 weken kunnen wij al de sleutel overhandigen van uw nieuwe cataloguswoning. Wacht niet langer en vraag vandaag nog onze digitale catalogus aan.